Populaire berichten

Mogelijk gemaakt door Blogger.
vrijdag 9 augustus 2013
“ De toekomst ziet er stralend uit … ! “
met Jos Loete
Human Design engineer
  

Jos is een heel interessante en boeiende spreker met een eigen visie op  de gezondheid van de mens, gebaseerd op jarenlange studie en praktijkervaring vooral met terminale kankerpatiënten.

In zijn lezing geeft hij eerst een analyse over hoe het komt dat de hedendaagse mens  globaal gezien zo ziek geworden is . Het soort en aantal ziekten neemt almaar toe. Zo mag nu al één op de drie Vlamingen zich voorbereiden op een kanker toekomst en de trend is nog steeds stijgend. Ook steeds meer mensen worden onverwacht getroffen door Burn-Out en/of Depressies door onze westerse Rat Race.
 Zoekend naar de oorzaken brengt Jos de gevaren van allerlei soorten straling in beeld, het effect van onze industriële en geraffineerde voeding en allerlei andere aspecten van onze moordende maatschappij.

Het algemeen gevolg is dat ons natuurlijk immuniteitssysteem grondig ondermijnd is. 

Ook al geeft men het niet (graag) toe, maar de klassieke westerse medische wereld heeft hiertegen geen afdoend antwoord. Alle medicatie en vaccinatie ten spijt slaagt men er niet in de mens ten gronde te beschermen, te helen en te  genezen.
Maar er zijn wel degelijk oplossingen en perspectieven. Met veel kennis en gedrevenheid zal Jos ons vooral spreken over hoopgevende bestaande én effectieve behandelingswijzen als ozontherapie en de frequentietherapie gebaseerd op de kwantum-metafysica.

In deze lezing zal ook de nieuwe technologie van IVA stemanalyse aanbod komen door deze technologie maakt het mogelijk om de onbewust spelende (niet verwerkte) emoties in kaart te brengen en het aanleveren van een protocol met fundamentele oplossing……. En andere nieuwe technologieën die eraan staan te komen.

Verder zullen ook items zoals  Far Infra Red, nieuwe water technologie, alsook de factor van Radio Activiteit en wat eraan te  doen, want nu houden we geen rekening meer met Fukushima, maar de gevolgen zullen nog jaren verantwoordelijk zijn voor het zeer snel ontwikkelen van zware pathologieën zoals kanker.

Praktisch :      
Zaterdag 7 september om 14u, Cultureel Centrum Waarschoot Nieuwstraat 8 Waarschoot.
Inkom: 15 €

Gelieve te reserveren met het aantal personen op dierennatuurlijkgenezen@gmail.com  
Er is voldoende parkingplaats op en rond de dorpskern, Je kan ook het CC bereiken via de kerk, is op ongeveer 200m wandelafstand, de parking aan het CC is weer toegangkelijk, maar ook in de stationstraat en de parking van de sporthal(allen op wandel afstand) en  is er voldoende parking.

1 reacties:

Oudenaarde zei

Ik ben enkele maanden terug naar zijn lezing geweest en het was zeer de moeite. Een eye opener wat mij betreft.

Facebook

Even Doorklikken