Populaire berichten

Mogelijk gemaakt door Blogger.
woensdag 2 november 2011
Door: Eric Lammens

Eric, schrijf eens iets nieuw vroeg men mij.  Ik dacht het moet iets zijn waar velen iets aan hebben bv: KANKER.

Bijna iedereen kent iemand die één of andere kanker heeft. Maar waarom komt dat zoveel voor? De voor de hand liggende feiten zijn het bemesten op chemische wijze van onze groenten, koren, zeg maar alles want iedere centimeter moet opbrengen.

Daarnaast zijn er mensen die niets anders kopen dan bioprodukten. Ja het zou fantastisch zijn moesten ze daarna niet alles in de microgolfoven steken. U moet weten dat een microgolf alles maar dan ook alles vernietigt van gelijk welk voedingselement. Alleen de smaak blijft maar het is natuurlijk gemakkelijk.

Nu, uw lichaam geeft aan dat het honger heeft. U neemt een maaltijd uit de ijskast en stopt die vervolgens in de micro. Nu heb je een volle maag maar uw lichaam krijgt niets. Hoe reageert een lichaam daarop?

Iedereen drinkt wel wat frisdrank bij het eten en daar haalt uw lichaam alles uit wat het kan gebruiken en doordat het te weinig voeding krijgt begin het te sparen en ja dat hebben de meeste begrepen. Door frisdrank word je dik. Als je ja dan op rantsoen gaat zetten,  ondermijn je je gezondheid, word je vlugger ziek omdat je geen weerstand meer hebt.

Daarom nemen mensen voedingssupplementen. Dit zou echter allemaal overbodig worden als de overheid eens hun verantwoordelijkheid zouden opnemen. Want velen weten dit niet. Dit is voor mij een product dat niet eens op de markt zou mogen gebracht worden net als vele anderen, maar ja het brengt op hé. Krijgt men van verkeerd te eten kanker? Wie zal het zeggen, een feit is dat een tekort van vitamine D aan de basis ligt van kanker en alle medicaties zijn een chemische DNA-samenstelling van de in de natuur terug te vinden kruiden, planten, bloemen en noem maar op.

Waarom namaak? Geld natuurlijk. Zolang geld de grootste zorg blijft van onze regeringen  en voor eigen gebruik, zal er geen eerlijkheid bestaan op geen enkel gebied, ook niet op gezondheidsvlak.

Daarnaast zijn de stralingen van de kernreactor in Fukushima erg uitgedund in onze regionen maar gezond is anders. Op internet staat te lezen dat de rijst in Japan radioactief is, een tentoonstelling wordt afgelast wegens angst voor stralingen enz…

Wij hebben hier op dit blog gezorgd dat iedereen die dit leest een beetje informatie krijgt, zo er zijn bv infraroodpanelen die zonnewarmte afgeven zonder de negatieve UV-stralen en die toch de mens veel goeie dingen geeft, zoals:

  • vitamine D

  • een betere bloedcirculatie

  • een stijging van het zuurstofgehalte in het bloed

  • snellere revalidatie na blessures of operatie

  • ontgiften van toxines en zware metalen

  • antiallergisch


Daarnaast bestaan er stralingen voor kankerpatiënten die geen pijn of neveneffecten hebben maar die ook gebruikt worden voor vele andere doeleinden.

Vele groeten Lammens E.

4 reacties:

Patsy zei

Je bent inderdaad veelzijdig in je teksten dit is de andere Eric hier aan het woord. Mooie tekst interessant waar haal je de informatie is dit allemaal waar amaai . Durf niet meer te eten zal leven van de liefde dat is nog puur he

Anonymous zei

Mooie tekst is dat waar, wat maken ze ons hier allemaal wijs ?

Lammens E. zei

Ja ik begrijp Uw reactie. Dat is net de reden dat ik niet kan leven met de overheid. Inplaats van de mensen in te lichten op gezondheids vlak zwijgen ze als dood en weer eens alleen voor geld. Het is niet alleen de microgolf die ongezond is ,zal jullie ééns een ander voorbeeld geven. Er bestaat een plantje die al Uw drankjes kan zoeten en gezond! zij die dit gebruiken gaan zeker geen darmkanker krijgen. wat blijkt, hier bij ons is het verboden dit plantje in te voeren. U moet zeker niet alles zo maar aannemen, als ik het weet kan ook U opzoekingen doen. Zoek maar eens naar de naam STEVIA. - En als je het bewijs wil van de micro bereid een gerecht,goed verpakken dat er lucht meer aankan en in een onafhankelijk labo laten onderzoeken op voedingswaarden. Veel groetjes Eric

Lammens E zei

Om het ongeloof over mijn schrijven van de microgolf te weerleggen,hier enkele tips. Neem een koude gebraden kip,verdeel in twee helften en verwarm die ene helft op 350 watt gedurende zes a zeven minuten,afhankelijk van de grote v/d kip. Vervolgens de andere helft verwarm je op 750- 800 of 900 watt ,dit duurt maar enkele minuten en nu proef je direct het verschil van de twee helften. Ga geen uitleg geven maar wacht op jullie reacties. Een andere test is de volgende: koop twee dezelfde plantjes geef het ene normaal water van de kraan en het andere geef je alleen water die eerst in de micro is opgewarmd zoals u water zou opwarmen voor een thee. Laat het water natuurlijk afkoelen. Behandeld de beide plantjes met evenveel aandacht,kijk wat er gebeurd. Ga terug geen uitleg geven maar kijk uit wie de moed heeft om deze test uit te voeren en de uitslag publiek te maken. Groetjes Eric

Facebook

Even Doorklikken