Populaire berichten

Mogelijk gemaakt door Blogger.
maandag 30 januari 2012

Hallo iedereen,

Na onze fantastische homeparty die is doorgegaan bij William, waren er enkele mensen bij die mij mailden voor wat extra informatie over bepaalde kristallen en hun werking. Omdat ik deze informatie graag met iedereen wil delen heb ik besloten om een blog te openen waar u terecht kunt met al jullie vragen. En mensen denk eraan, domme vragen bestaan niet.

8 reacties:

Anoniem zei

Beste Tom,
Dank voor de gezellige en leerrijke uiteenzeting over de kristallen, bij onze William. Als het u past, had ik nog wat meer uitleg ontvangen omtrent de 'lapis lazuli', zo blijven we verder in kontakt.
Vele groetjes aan jullie van Vera en Walter.

Tom Bracke zei

Werking

Lapis lazuli is een hele spirituele steen. Het bevordert spirituele kracht, spirituele vaardigheden, astraal reizen, verlichting, wijsheid en geeft innerlijke rust en vrede.
De steen maakt eerlijk, oprecht en helpt innerlijke waarheid vinden en deze accepteren. Het helpt je jezelf zijn en je eigen weg bewandelen. De steen bevordert creativiteit, objectiviteit en helderheid van geest.
Het heeft een positief effect op vriendschappelijke en liefdesrelaties.
Lapis lazuli heeft een sterke werking op de keel en het keel chakra (5e) en stimuleert hierdoor het uiten van je mening, emoties en dingen die je dwars zitten.
Fysiek helpt lapis lazuli klachten van keel, strottenhoofd, schildklier en stembanden. Het heeft een positieve werking op migraine, slaapproblemen, duizeligheid, stress, het immuunsysteem, het gehoor en verlaagt de bloeddruk.

Verzorging
Lapis lazuli niet reinigen met water. De steen kan hier door aangetast worden. Meer informatie vind je in de blog over het reinigen en opladen van edelstenen.

Toepassingen

•Lapis lazuli kan op of bij het lichaam gedragen worden (bijvoorkeur boven het midderif, dus bv. om de hals).
•De steen kan op de keel op of het voorhoofd gelegd worden.
•Het kan verwerkt worden tot een elixer.

Sterrenbeeld
Maagd & Boogschutter

Anoniem zei

Ben weegschaal van horoscoop welke steen past het best bij mij, heb veel last van migraine. Komt van de stress zegt dokter ? alvast bedankt Octaaf Verschuren

Tom Bracke zei

Dag Octaaf,

ik heb het even opgezocht voor wat betreft jouw horoscoop en dan kan ik een rozenkwarts en een toermalijn aanraden; Maar ik zou eerder toch opteren om de migraine en de stress aan te pakken. En dan kom ik uit bij een Amethist.Die steen heeft een kalmerende werking en vermindert angst, woede en haatgevoelens en verdriet. Het helpt bij het verwerken van verlies en tegenslagen en het doorbreken van blokkades. Daarnaast heeft de steen een positieve invloed op heimwee, hoofdpijn en migraine, ogen, slaapproblemen. Lapis Lazuli en aventurijn kan je ook gebruiken.

Anoniem zei

Bedankt om de goede uitleg, succes zondag met je open deur dagen. Zou er willen ben zijn maar ik ben van Hasselt. Nogmaals bedankt Octaaf

L Maes zei

Prachtig team heb je hoor William ! Ieder blog geeft zijn eigen persoonlijkheid met tal van goede onderwerpen, je leert hier bij en je kan terzelfder tijd eens rustig ontspannen met jou teksten en deze van Walter te lezen. De kunst is ook prachtig, Tom als ik kan kom ik naar jouw open deur dag dit weekend, heb het juist op jouw blog gelezen. L Maes Tom: Heb dit naar hier gekopieerd zo zal je het zeker ook lezen, heb dit geplaatst op de foto van jullie team op William zijn blog

Anoniem zei

Sorry Tom maar het weer geeft mijn plannen in de war gestuurd om naar Balgerhoeke te komen, Als het kan kom ik morgen. Eddy Adams

Eric Lammens zei

Gisteren, zondag mooie namiddag doorgebracht bij Tom en Marijke. Weer wat opgestoken over de halfedelstenen. En ja de vrouwen eens laten kennis maken met de stoelmassage en ik was voor de rest van de dag op mijn gemak ! Hoedanig zou dat werken? Ga mij zeker terug zien. Groetjes aan iedereen ook degene die niet zijn komen opdagen. Lammers E.

Facebook

Even Doorklikken